Shiza.Net: Schizophrenia Forum - behandling ved kommunikation

Forum for patienter og ikke-patienter med F20-skizofreni, MDP (BAR), OCD og andre psykiatriske diagnoser. Selvhjælpsgrupper. Psykoterapi og social rehabilitering. Hvordan man bor efter et mentalsygehus

Vil komme sig efter psykose

Vil komme sig efter psykose

Meddelelse megachart »21.12.2010, 20:51

Re: Vil komme sig efter psykose

Meddelelse Malchik »12.2.2010, 11:02

Re: Vil komme sig efter psykose

The Weta Post »12.2.2010, 11:57

Re: Vil komme sig efter psykose

Meddelelsen fra Eric "12/22/2010, 16:22

Re: Vil komme sig efter psykose

Meddelelse megachart »12.2.2010, 19:56

Re: Vil komme sig efter psykose

Beskeden er lidt "24-12-2010, 11:50

Re: Vil komme sig efter psykose

Domarfin Message »12.2.2010, 22:28

Hoveddrømmen, klik på den, det hjælper mig meget, generelt, efter en psykose er det bedre ikke at gå på arbejde med det samme, men for at vænne sig til narkotikas handlinger lidt (jeg husker mig selv), om nedbrydningen er fuldstændig nonsens... hvem er stadig frisk, desværre er det ikke klart og hvordan han ser ud...

Tilføjet efter 2 minutter 27 sekunder:
om negative symptomer er skizofreni anderledes og fortsætter på forskellige måder, der er tilfælde, der ikke kan behandles og er meget vanskelige, når selv medicin ikke hjælper, og så skriver personen, forstår alt... siger ikke noget om nedbrydning... hvis der er en vej ned, så er der en vej op...

Tilføjet efter 4 minutter 42 sekunder:
uvilje til at kommunikere, som jeg gør - du skriver i Yandex, google, kan du lære noget om valget af "uvillighed til at kommunikere", der er gode bøger at læse... Jeg råder dig kun til ikke at trække en generel konklusion med det samme på grundlag af en boggrave, grave dybere...

psychoreanimatology.org

Advarsel:

Bruger login

Site Navigation

bøger

Nyt i emnerne på forummet

reklame

Det anbefales ikke at annullere fuldstændigt antipsykotisk eller reducere det. Ellers forværring af sygdommen og risikoen for fuldstændig handicap hos din datter. Det er bedre at have en tilstrækkelig men moderat plump person end en tynd handicappet person i hovedet.

Det er bedre at spille sport og nøje følge kosten - dette er vejen ud.
Og i to år er det ifølge reglerne, jeg ville tage clozapin i mindst 5 år eller endda for livet (subjektiv mening).

Jeg vil sige, at dette er en konsekvens af ketilept, men psykiater synes at sige at dette er en sygdom, og det er nødvendigt at stoppe mere og mere forskelligt, de vil tilføje noget opmuntrende i piller.
Sådan går du på arbejde, hvis du sover op til 12?
Det vigtigste, IMHO, er evnen til et normalt liv: arbejde, venner, ikke-arbejdsmæssige interesser, personlige liv.

Måske ja. Hver NL har sin egen "profil" - sin egen grad af indflydelse på de eller andre receptorer involveret i nervetransmission, profilen kan være meget anderledes. En NL undertrykker nogle D2-receptorer med 50%, den anden med 20% og den tredje med 80%. Selv dosen påvirker.
Forskellige mennesker har brug for forskellige "jamming" og "stirring up" af forskellige receptorer, således at glitches ser tilfredsstillende ud for andre, og at han selv udholdt. Dette valg er en forfærdelig test for de syge, ikke alle står op og "heldige" kun til hvert fjerde, som jeg skrev.

IShamanka, tak forsøge.

Rimmon, jeg mente et par mere.
Hvis du annullerer fluanksol og går til en anden neuroleptik, hvad så? Virkningen opnået på fluankozol garanteret at forsvinde?

kryds, tak for svaret.
Jeg er på ingen måde at drikke nogen stærke midler. Måske beroligende, som anbefalet af IShamanka, er den maksimale reem eller phenibut (og ikke for længe, ​​i højst en uge eller to).

Jeg har sandsynligvis ikke klart formuleret spørgsmålet.
Fluanksol udladet datter. Herfra havde jeg frygt.
Hvis man efter en positiv effekt (udseendet af kritik, eliminering af delirium og nedsat tænkning) går til et andet antipsykotisk middel, forsvinder effekten?
Jeg læser på denne side, at efter den første psykose er det nødvendigt at tage en neuroleptik i mindst 1 år.
Og hvis du tager fluanksol, bedømmer du efter beskrivelsen (Effekt. Passer hurtigt efter at have stoppet modtagelse) for livet?

Ja, for livet. Psykiatere gemmer straks denne kendsgerning og udpeger i seks måneder eller et år og derefter videre. Nerver, selvfølgelig, vænner sig til antipsykotisk og med sin pludselige aflysning kan der være psykose. Der kan være en ophobning af bivirkninger, der gør medicinen uudholdelig.
IMHO, ikke alle effekter straks forsvinder efter afbrydelsen af ​​modtagelse, kritik af hans tilstand, som var før starten af ​​modtagelse, kan ikke vende tilbage - dette er det mest alvorlige nederlag for kroppen.
Derfor råder jeg dig ikke til at tage antipsykotiske lægemidler hos din datter, ellers går du til det samme hospital med hende, og det vides ikke, om nogen vil tage sig af dig senere.

Dette er vigtigt:

Kære brugere!

Antallet af forumbesøgende vokser, men desværre ser vi parallelt, at informativiteten er mindre. Mange grene fylder tvister, der ikke er relateret til emnet på webstedet eller bare snakker om abstrakte emner. Værst af alt i denne informationsstøj vil nye brugere ikke kunne finde de data, de har brug for, deres spørgsmål drukner, forbliver ubesvarede.
Forumadministrationspolitikken ændrer sig.

Vi beder om at afholde sig fra ikke-informative kommentarer og spørgsmål, der ikke svarer til emnet på webstedet, fra alle mulige følelsesmæssige afvigelser, og især fra at bruge forummet som chat.

Alt, der springer forumet ud fra administrationens synspunkt, bliver gradvist fjernet, og før eller senere vil det blive fjernet helt.

Tak for din forståelse.

P. S.

Da nogle psykiatriske tjenester i Moskva ikke virker meget godt, og nogle mennesker nogle gange har forværringer, skal vi skifte til fuld forud moderering. Alternativet er helt at forbyde en stor udbyder, hvilket ikke er en mulighed, jo mere så er det let.

Min historie håber

normal behandling med BAR-1.

Se for eksempel emnet "læger i Moskva."

__________________________________
Kun den der bor i denne kamp - med hele sit væsen, med hver celle - forbliver, har alle andre længe mistet denne krig kaldet "Livet"!

Anafranil SR 75 mg, Valprokom Chrono 900 mg,

Håb er en bipolar affektiv lidelse, af den første type, med depression skiftevis med mani.

Jeg vil omdøbe navnet på emnet lidt, ellers har vi mange af mine historier, det vil være svært at skelne dine fra dine ikke-djævle.
hvis du ikke kan lide det nye navn, skriv til mig i PM, omdøb det anderledes.

- Intet kan gøres, - sagde katten. "Vi alle er ude af vores sind - både jeg og dig, ellers ville du ikke komme her."

MR viste måske noget, der var grunden til at annullere tabellen?
Det vil sige, at neurologen var opmærksom på psykosen (jeg tror, ​​at selv om jeg ikke var klar over det, gættede jeg det) og sagde alligevel at annullere alt?
Hvad motiverede noget?

Forstår jeg korrekt, at der i øjeblikket ikke bliver taget psykotropiske lægemidler?

Teoretisk set til en psykiater.

For kun godt. Selvfølgelig er det store spørgsmål, hvor man finder den gode.

Jeg formoder, at psykiateren vil returnere piller, men måske i en anden kombination, i andre doser mere acceptabelt for livet.

Jeg virkelig sympatisere, virkelig.
Og jeg indser at det er svært at leve på neuroleptika.

Nå. Jeg ved det ikke. Psykose (hvis lægerne ikke fejlede, selvfølgelig) er heller ikke en vittighed. Det er ikke kun et par måneder i PB at bruge, det er også konsekvenserne.
Det lader til, at jo mindre psykosen er, jo sikrere personlighed.
Og for at undgå en gentagelse af psykose betyder det at tage psykotrope stoffer.

Selvfølgelig er det dårligt nu. Kroppen er slået ud efter lidelse. Depression, kom igen, nogle postpsykotiske.

Vi må på en eller anden måde holde fast. Og hvad skal man gøre? Hvad kun mennesker ikke lever sammen med.

__________________________________
Alt slutter altid godt.
Hvis alting sluttede dårligt, så er det ikke slutningen.

Lamictal 100 mg (morgen) + 100 mg (dag)
Gabapentin 300 mg (morgen) + 300 mg (dag)
Truxal 12,5 mg (nat)

Psykose behandling anmeldelser

Mulige tidlige symptomer karakteriseret ved psykose

Tegnændringer

Angst, nervøsitet, irritabilitet
Overfølsomhed, overfølsomhed, irritabilitet
Søvnforstyrrelser (overdreven søvn eller ingen søvn)
Manglende appetit
Careless holdning til sig selv, et usædvanligt, mærkeligt udseende
Uventet mangel på interesse, energi, manglende initiativ

Depression, primitive følelser eller humørsvingninger
Frygt - især frygt for fare

Ændringer i præstation

Reduceret stresstolerance
Opmærksomhedsforstyrrelse, øget distraherbarhed
Skarpt fald i aktiviteten

Ændringer i det offentlige liv

mistillid
Tilbagetrækning, isolation
Problemer i forhold til mennesker, ophør af kontakter

En uventet visning af interesse for usædvanlige ting, for eksempel. uddybe en religion eller interesse for det overnaturlige, i magi osv.

Ændringer i opfattelse og erfaring

Usædvanlige opfattelser, for eksempel. støj og farve opfattes forvrænget eller intenst; der er en fornemmelse af at du selv eller alt rundt er ændret; Følelse som om du ser, hører, lugter eller lugter hvad andre ikke opfatter

Særlige repræsentationer, usædvanlige oplevelser, for eksempel. Vrangforestillinger (alle begivenheder eller handlinger / udsagn fra andre mennesker er relateret til patienten); en følelse af overvågning, en følelse af ekstern eksponering (følelsen af ​​at andre mennesker har adgang til mig eller mine tanker kan kontrollere eller kontrollere mig).

Home psykose behandling

Home psykose behandling

Psykose har mange forskellige former, er et symptom på mange psykiske sygdomme. Den mest effektive behandling af psykose forekommer i hospitaler på psykiatriske hospitaler eller på ambulant basis under tilsyn af en psykiater, men det er ikke altid muligt at konsultere en læge i tide. Ofte kan et angreb hos en syg person begynde på det mest uophørlige øjeblik, i en stor afstand fra hospitalet. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde? Hvordan kan psykose behandles hjemme?

Behandling af psykose hjemme: anbefalinger

At anerkende psykose er ret let, det manifesterer sig i følgende symptomer:

  • hallucinationer;
  • illusion;
  • mani;
  • fobier;
  • krænkelse af tankegang og logik
  • paranoia;
  • obsessive tanker;
  • delirium.

For eksempel lider en syg person af hallucinationer. I dette tilfælde kan de være lugtfuldt, visuelt, auditivt eller taktilt. Personen begynder at opleve, hvad der ikke sker i virkeligheden. Denne form for psykose kan være farlig for en person - han kan hoppe ud af et vindue, fordi han ser havet i hans hallucinationer uden for vinduet, eller han hører stemmer, der fortæller ham at dræbe sig selv.

Så snart du bemærker, at en tæt person:

  • taler til nogen;
  • ser det som ikke er
  • griner uden grund
  • fører usammenhængende og ulogiske samtaler;
  • blev brændt med en mærkelig idé og forsøgte at bringe det til liv;
  • oplever ubehagelige lugte eller føler noget, der ikke er rigtigt, skal du først prøve at kontakte det nærmeste hospital og følge lægernes anbefalinger.

Forebyggelse af psykose derhjemme

Faktisk vil kun en kvalificeret specialist kunne give råd om behandling af psykose derhjemme. De fleste psykiater vil dog give dig initial og generel rådgivning, som du bør følge, mens du er tæt på en person i psykose:

  • hvis patienten taler om selvmord eller opfører sig aggressivt mod andre, skal du straks kalde en ambulance;
  • I intet tilfælde argumenterer du ikke med patienten, uanset hvad han siger - han må ikke redegøre for hans ord. Desuden kan det irritere ham, og så vil konsekvenserne være uforudsigelige;
  • lyt til skøre ideer, men forsøg ikke at indgå dialog med dit synspunkt - i dette tilfælde er det meningsløst;

Husk, at psykose kan udtrykkes, især i maniske og depressive former. Og behandlingen i begge tilfælde er meget anderledes. For eksempel, hvis i løbet af psykose i den første form er brugen af ​​antidepressiva kontraindiceret, så er det under sygdomsforløbet i anden form tværtimod nødvendigt. Derfor er det vigtigt ikke at selvmedicinere og konsultere en specialist hurtigst muligt. Især kan du kontakte administrationen af ​​IsraClinic via e-mail.

Effektiv behandling af psykose i et psykiatrisk center

Den mest effektive behandling af psykose i et psykiatrisk center. Husk, uden for det specialiserede center er det meget svært at genoprette helbred hos en patient, der opholder sig i psykose. Dette skyldes de særlige forhold i hans adfærd, arten af ​​sygdomsforløbet, og kun en erfaren, kvalificeret læge vil kunne vælge den rigtige medicinske behandling og tage forebyggende foranstaltninger.

Vi tilbyder behandling på IsraClinic klinikken. Vores specialister vil udføre en højkvalitetsdiagnose, hjælpe dig med at finde den mest effektive behandling og om nødvendigt gennemføre et rehabiliteringsforløb, som ofte kræves af patienter efter psykose.

IsraClinic-specialister vil med glæde svare hurtigt på dine spørgsmål vedrørende diagnosen og behandlingen i Israel. Udfyld ansøgningsskemaet, vi kontakter dig hurtigst muligt.

anmeldelser

Jeg er glad for at min drøm blev til virkelighed. Og det var kun sandt på grund af jer - alle Israels læger. Du gav mig håb, tillid til min egen styrke og en følelse af, at jeg kan gøre noget. Jeg stoppede med at være bange for folk, jeg kommunikerer frit med venner, jeg går til amatørteateret og vigtigst af alt jeg udfører på scenen, og jeg er ikke bange for det. Jeg har så mange planer og mål, som jeg absolut ønsker at legitimere. Og jeg vil helt sikkert gøre det!
Tak for alt!

Mine dør!
Jeg er meget taknemmelig for dig for din hjælp. Allerede seks måneder siden jeg afslutte min behandling og lever på en helt ny måde. Det er det, som Yannik altid sagde: "Vi vil leve på en ny måde nu. Med dig lærte jeg at tænke anderledes. 12 trin er for mig meningen med livet. Jeg har allerede besøgt NA-grupper i Moskva to gange.
Følelse stor. Tak for varmen og din holdning.
Jeg elsker dig alle meget og ønsker dig lang levetid. Jeg er sikker på, at mange flere mennesker vil skrive ord med taknemmelighed på dette websted. Trods alt har de ikke behandlet mig sådan. Jeg blev behandlet tre gange i Ukraine og igen slået ned, og først efter behandling i Israel følte jeg mig virkelig som en person, og jeg ved helt sikkert, hvordan man skal klare vanskelighederne i livet, som alle har forresten.

Tak for alt
Olya

Tak gutter så meget!
Mange tak for alt. Du er super! Hold det op. Godt nytår alle!
Jeg kommer om sommeren, vi går til NA. Jeg savner virkelig alle.

I lang tid kunne jeg ikke komme sig efter min moders død. Jeg troede, at jeg ikke kunne leve, jeg ville dø. Kun takket være din klinik følte jeg styrken til at gå videre. Nu leder jeg en aktiv livsstil, en hobby dukkede op (tegning) fandt ligesindede mennesker i mit arbejde. Jeg bøjer til dig og takker for din opmærksomhed, omsorg og følsomhed.
Med venlig hilsen
Tatyana Yakovlevna Miroshnikova

Velkommen!
Efter vores aftale skriver jeg en rapport om min betingelse. 2 uger er allerede gået siden jeg forlod dig, tager jeg Cipralex 10 mg. Dr. Mark sagde, at jeg vil se effekten af ​​medicinen om 2-3 uger, men jeg kan allerede sige, at jeg er blevet roligere og ikke så ivrig reagerer på konflikter med min svigerinde. Jeg talte med min søn, for første gang lykkedes det mig at diskutere vores situation uden et skænderi. Det blev bedre at falde i søvn, næsten ikke vågner om natten. I går var jeg sammen med mit barnebarn hele dagen (søn og svigerdatter gik til besøg), da de kom for at afhente Vanya, svigede svigerdatteren mig for første gang, og jeg kunne endda svare på en eller anden måde, vi grinede, og jeg fik indtryk af, at du kunne og skulle bygge med hendes dialog.
Efter dit råd kontaktede jeg en psykoterapeut - min stemme syntes meget flot, i morgen vil jeg mødes for første gang.
Hvis det er muligt, vil jeg ikke specifikt skrive en anmeldelse, jeg har ikke noget imod, hvis du offentliggør mit brev.
Fra mig en særlig tak til alle, jeg var heldig at møde i det hellige land - Valeria, Mark, Victor, Vadim, du er vidunderlig!

Det blev engang accepteret på hjemmesiden for at sige tak til lægerne, og jeg vil gerne sige tak til Valeria og Elena. Elena, du er en meget følsom og lydhør person, på trods af at du har så meget arbejde, og du er nødt til at behandle en enorm mængde informationer, tak fordi du tager dig tid til at besvare alle patienter, bestille lægemidler i tide, diskutere alle spørgsmål med læger at vi er mange, og jeg forstår det. Valeryts, du er den støtte og grundlag, som hele klinikken står på. Du har samlet et vidunderligt hold, du har en god atmosfære i klinikken. Jeg så, hvor meget du skal besvare spørgsmålene til alle, der har brug for hjælp, da du oprigtigt bekymrer dig om dine patienter. Du er gode venner! Og selvfølgelig en enorm, enorm, uendelig tak til Mark Zevin, Vadim Tashlykov, Viktor Halperin for alt! I seks måneder har jeg nu haft det godt og takket være dig!

Home psykose behandling

Home psykose behandling

Psykose har mange forskellige former, er et symptom på mange psykiske sygdomme. Den mest effektive behandling af psykose forekommer i hospitaler på psykiatriske hospitaler eller på ambulant basis under tilsyn af en psykiater, men det er ikke altid muligt at konsultere en læge i tide. Ofte kan et angreb hos en syg person begynde på det mest uophørlige øjeblik, i en stor afstand fra hospitalet. Hvad skal man gøre i sådanne tilfælde? Hvordan kan psykose behandles hjemme?

Behandling af psykose hjemme: anbefalinger

At anerkende psykose er ret let, det manifesterer sig i følgende symptomer:

  • hallucinationer;
  • illusion;
  • mani;
  • fobier;
  • krænkelse af tankegang og logik
  • paranoia;
  • obsessive tanker;
  • delirium.

For eksempel lider en syg person af hallucinationer. I dette tilfælde kan de være lugtfuldt, visuelt, auditivt eller taktilt. Personen begynder at opleve, hvad der ikke sker i virkeligheden. Denne form for psykose kan være farlig for en person - han kan hoppe ud af et vindue, fordi han ser havet i hans hallucinationer uden for vinduet, eller han hører stemmer, der fortæller ham at dræbe sig selv.

Så snart du bemærker, at en tæt person:

  • taler til nogen;
  • ser det som ikke er
  • griner uden grund
  • fører usammenhængende og ulogiske samtaler;
  • blev brændt med en mærkelig idé og forsøgte at bringe det til liv;
  • oplever ubehagelige lugte eller føler noget, der ikke er rigtigt, skal du først prøve at kontakte det nærmeste hospital og følge lægernes anbefalinger.

Forebyggelse af psykose derhjemme

Faktisk vil kun en kvalificeret specialist kunne give råd om behandling af psykose derhjemme. De fleste psykiater vil dog give dig initial og generel rådgivning, som du bør følge, mens du er tæt på en person i psykose:

  • hvis patienten taler om selvmord eller opfører sig aggressivt mod andre, skal du straks kalde en ambulance;
  • I intet tilfælde argumenterer du ikke med patienten, uanset hvad han siger - han må ikke redegøre for hans ord. Desuden kan det irritere ham, og så vil konsekvenserne være uforudsigelige;
  • lyt til skøre ideer, men forsøg ikke at indgå dialog med dit synspunkt - i dette tilfælde er det meningsløst;

Husk, at psykose kan udtrykkes, især i maniske og depressive former. Og behandlingen i begge tilfælde er meget anderledes. For eksempel, hvis i løbet af psykose i den første form er brugen af ​​antidepressiva kontraindiceret, så er det under sygdomsforløbet i anden form tværtimod nødvendigt. Derfor er det vigtigt ikke at selvmedicinere og konsultere en specialist hurtigst muligt. Især kan du kontakte administrationen af ​​IsraClinic via e-mail.

Effektiv behandling af psykose i et psykiatrisk center

Den mest effektive behandling af psykose i et psykiatrisk center. Husk, uden for det specialiserede center er det meget svært at genoprette helbred hos en patient, der opholder sig i psykose. Dette skyldes de særlige forhold i hans adfærd, arten af ​​sygdomsforløbet, og kun en erfaren, kvalificeret læge vil kunne vælge den rigtige medicinske behandling og tage forebyggende foranstaltninger.

Vi tilbyder behandling på IsraClinic klinikken. Vores specialister vil udføre en højkvalitetsdiagnose, hjælpe dig med at finde den mest effektive behandling og om nødvendigt gennemføre et rehabiliteringsforløb, som ofte kræves af patienter efter psykose.

Psykose. Hjælp mig med at finde ud af det!

# 1 diamant

Min kæreste havde problemer med at prøve at finde ud af..
Jeg spørger dig, hvis du kan, at udtrykke dine meninger og måske hjælpe med rådgivning.

15. marts 2007 havde hun en troen af ​​hendes sind (herefter blev akut psykose defineret). Dette blev forudgået af:
- mild depression i de sidste 3-4 måneder;
- klager over generel svaghed og hurtig træthed (sidste måned);
- generel deprimeret stemning, angst;
- søvnproblemer;
Jeg tror, ​​at dette skyldes objektive faktorer: problemer på arbejdspladsen, vanskelig økonomisk situation, stærk berettiget bekymring for nære familiemedlemmers sundhed (på dette tidspunkt var jeg i sjette måned på hospitalet efter en alvorlig skade som følge af en ulykke).

Overgangen fra en ikke-psykotisk tilstand til et klart psykotisk skete skete næsten øjeblikkeligt (flere timer eller endog minutter). Om morgenen på hospitalet, hvor jeg var på det tidspunkt, så jeg hende i en sund, men ekstremt træt og nervøs tilstand (mærkbar håndskælv, lidenskab, klager over bekymring for et andet problem på arbejdspladsen) og efter 2 timer blev hun hjemme næsten uansvarlig. Objektiv observation afslørede følgende symptomer:
- forvirring og desorientering i tid og begivenheder
- en udpræget vildfarelse af forfølgelse (hævdede, at politiet eller statens sikkerhedsorganer forfulgte hende på vejen, tilliden til at nogen har til hensigt at dræbe hendes og slægtninge, hævdede at lejligheden blev tappet...);
- stærk frygt (ideer til at forlade byen straks, delirium om mulige miljøkatastrofer...);
- desorientering i begivenhederne hævdede, at hun i dag så folk, der ikke var i øjeblikket i byen;
- nogle gange sagde hun, at slægtninge var på hospitalet til behandling, selvom det ikke var tilfældet;
Nonsenset havde ingen udtalt ide og forekom paroxysmalt (1-2 gange i timen panikstater med udtalt forfølgelsesnonsen. Frygt for fremtiden). Da vildledende tilstand gik tilbage, var i en meget deprimeret tilstand, nægtede at tale. Nogle gange opstod der en relativ oplysning, og hun klagede over, at virkeligheden var meget mærkelig, spurgte, hvad der skete med hende, sagde, at alt var som i en drøm, men sådanne stater varede meget kort, hvorefter der var et andet angreb af delirium.
Senere viste det sig, at før hun ikke havde sovet i 2 dage, havde han ikke spist noget og røget mere end 2 pakker cigaretter om dagen (normalt 10-12 stk.).
Næste dag henvendte de sig til en neurologisk klinik. Seroquel, olanzapin og relanium blev ordineret (jeg kan ikke nævne doserne, tilsyneladende standard).
Efter 6 dages forbedring kom ikke, søvn var stadig næsten fraværende (1-2 timer om dagen), vildledende tilstand fortsatte, hun kunne gøre grundlæggende ting (vask, madlavning osv.) Men på et tidspunkt kastede de dem, og i et øjeblik huskede hun ikke, hvad hun gjorde.
Efter 6 dage ændrede tilstanden sig ikke, og hun blev indlagt på en psykiatrisk klinik.
Hidtil kan jeg ikke sige præcis, hvilke enheder jeg tog derhen, men jeg lærte fra sin mor, at en uacceptabel høj koncentration af toksiner blev fundet i blodet (lægen sagde det var fra nikotin) og hun blev rengjort med blod (tilsyneladende plasmaudveksling). På hospitalet sov jeg næsten hele denne tid. Diagnostiseret: akut psykose. Efter 9 dage blev hun taget hjem. Delusional betingelser er næsten forsvundet, den generelle tilstand er undertrykt, nogle gange er der bange angst og angst. Hun var følelsesmæssigt ubalanceret, ofte grædende, affektive astheniske (melankoli, frygt, angst) stater blev mærkbart mindre udtalt, men tænkning og tale blev markant hæmmet. I løbet af den næste måned var jeg hjemme, jeg tog finlepsin, amitriptylin, piracetam (1 tab 3 r per dag) efter denne periode var der mærkbare forbedringer i alle de ovennævnte symptomer, den generelle tilstand var tilfredsstillende, mit humør vendte tilbage til normal, søvn var normal. Derefter blev disse lægemidler annulleret, foreskrevet rispolenta og phenibut, som de tog i løbet af måneden (1/4 tabl 1p pr. Dag). Derefter blev det næsten normalt, vildledende symptomer blev ikke påvist, angst og frygt forsvandt næsten, letargi er mindre udtalt, undertiden blev apati og frigørelse observeret.
Psykiateren sagde, at der ikke er behov for yderligere indtagelse af stoffer, også lægeovervågning, hvis tilstanden begynder at blive forringet, kan du tage en engangs morgenmad, men generelt er du frisk og vender tilbage til det normale liv. Det syntes mærkeligt for mig, fordi Jeg troede, at ved sådanne sygdomme kræves langvarig vedligeholdelsesbehandling.
Hun accepterer ikke længere noget i en måned, og jeg betragter betingelsen så godt, at der ikke er andre afvigelser end let hæmning, fravær og problemer med at huske og assimilere komplekst materiale (bøger mv.).
For en uge siden ønskede hun at få et job (de besluttede ikke at vende tilbage til den gamle)
Men hun oplevede vanskeligheder:
- hukommelsesproblemer
- nervøsitet (det er svært at holde hænderne i en ubevægelig tilstand osv.)
- træthed
- frustration ved den mindste svigt
- deprimerende tanker om deres egen mindretal
Jeg synes, det er primært virkningerne af stoffer, især antipsykotika.
Synes du, at det er fornuftigt at tage for eksempel SSRI'er (jeg læser, at efter sådanne sygdomme er de ordineret som støttende) eller særlige vitaminer (for eksempel enarion)... er der mulighed for tilbagefald med denne sygdom?

Jeg udtrykker min dybe taknemmelighed for din opmærksomhed på mit spørgsmål, og jeg takker på forhånd for hvert svar.

# 2 Global lotus

Ja, sandsynligvis er det depression, men den uafhængige behandling har endnu ikke ført til gode, så det er bedre at konsultere en specialist. Alle moderne antidepressiva er meget usikre, især SSRI'er, som ledsages af alle mulige bivirkninger og spidsbelastning ved den tredje eller ottende uge af daglig indtagelse. Derudover er det meget vigtigt at finde ud af årsagen til depression og dens type, da forskellige stoffer anvendes i forskellige former, med en næsten modsat virkning - beroligende i nogle og stimulerende - hos andre. Halveringstiden for de fleste SSRI'er varierer fra 40 til 100 timer eller mere. Det er dagene. Ofte er der overdosis, der fører til udviklingen af ​​serotoninsyndrom, som ofte kan føre til døden. De mest populære SSRI'er er nu Paxil, Zoloft, Prozac og især tsipralex, som begynder at arbejde fra tredje til syvende dag og har få bivirkninger. En anden ulempe ved mange SSRI'er og andre antidepressiva er overgangen til mani i det mest uventede øjeblik. Mange antidepressiva og SSRI'er har især en stærk effekt på leverenes enzymsystemer, og deres kombination med andre lægemidler kan føre til uønskede konsekvenser. MAO'er er farlige, fordi de ikke kun kan interagere med andre lægemidler, men også med mad. MAOI'er er en forudsætning for udviklingen af ​​ostsyndromet, det vil sige, de forlænger tyramins virkning, et stof indeholdt i ost, tørvin og andre fødevarer. På trods af at de i praksis bruger reversible MAOI'er som moclobemid og pirlindol (et meget multifacetteret stof), reduceres risikoen kun. På baggrund af modtagelsen af ​​MAOI er meget mange lægemidler kontraindiceret, selv som naphthyzinum og andre sympatomimetika.
Klassiske TCA'er anvendes til generaliseret alvorlig depression; de har et stort antal bivirkninger og er kontraindiceret i mange sygdomme som følge af stærk antikolinerg aktivitet. Den såkaldte Tetracykliske antidepressiva, såsom Lerivon og Remeron, er kun TCA'er, hvor kæden er klæbet ind i en cyklus - lerivon er den virkelige TCA, men mangler antikolinerge effekter og med yderligere typer af aktivitet. TCA'er og de nyeste antidepressiva som Remeron er meget vanskelige at bære, fordi de har en meget udtalt beroligende og hypnotisk virkning, og de kan forårsage sammenbrud, når de ændrer kroppens position på grund af den primære negative virkning på adrenoreceptorer. Den største fare for antidepressiva er deres brug af patienter til selvmord, og i tilfælde af TCA'er er disse forsøg ofte succesrige.
SSRI - ofte giftige, de bruges sparsomt.
Coaxil vil hurtigt rette op på situationen, men det har et stærkt narkotisk potentiale, det bliver misbrugt af næsten alle patienter, der behandles på ambulant basis.
Agomelatine, Heptral - disse er de mest fysiologiske lægemidler, men ofte er de ineffektive i behandlingen af ​​depression.
Der er også antidepressive behandlingsregimer, som, hvis de er overtrådt, kan komme i problemer.
Hertil kommer, at næsten alle antidepressiva har en meget negativ effekt på hæmatopoietisk system, og starten af ​​behandlingen er lang og kræver ofte receptpligtige beroligende midler. Behandling af depression er derfor ikke en nem opgave, og kræver en stor indsats fra patientens side og viden og erfaring hos den behandlende læge.

Derfor kan kun en kvalificeret psykiater kunne og kan behandle depression, og ofte finder denne behandling sted på hospitalet for at undgå komplikationer og vælge et passende lægemiddel, behandlingsregime og overvågning af mange kropsfunktioner. Så ordet er nu for disse specialister.

# 3 Starware

# 4 Global lotus

Er du en psykiater, der kan undersøge en patient fra en afstand, studere sin historie og ordinere en benzodiazepin beroligende recept? Bromazepam er en beroligende middel, der forårsager ikke kun afhængighed, men også udsolgt mest på recept. Det handler ikke om stress - problemet er meget dybere. Symptomerne viser tydeligt, at patienten ikke er langt væk neurose. Ja, benzodiazepin-beroligende midler såsom Leksatonil eller bromazepam vil blive brugt til behandling af mange psykiske lidelser, men som nævnt i kombination med hovedmedicinen og for en bestemt tid. Hvis patienten begynder at tage bromazepam hele tiden, skal man huske på, at afhængighed udvikler sig til benzodiazepiner og være opmærksom på bivirkningerne af mindst dette lægemiddel og relaterer dem til de beskrevne klager i tilstrækkelig detaljer, og bivirkningerne af denne beroligende middel er:

hovedpine, svimmelhed, sløvhed, træthed, døsighed, nedsat mental- og motorreaktioner, nedsat følelse, nedsat koncentration, ataksi, tremor, muskelsvaghed, diplopi, dysartri, forvirring, anterograd amnesi (med tilhørende upassende opførsel), manifestation af latent depression, paradoksale reaktioner (angst, agitation, angst, irritabilitet, aggressivitet, delirium, raseri, søvnforstyrrelse, mareridt, hallucinationer, psykose, uhensigtsmæssig adfærd).

- IMHO, er ikke særlig velegnet til en patient, der lider af depression med sådanne symptomer, en psykose, hvor (med elementer af amnesi og mange andre) opstod af en grund, og dette blev forudset af overarbejde og mange andre faktorer; Denne paradoksale reaktion er også karakteristisk for dette lægemiddel - tilstanden kan snart ikke kun forbedre, men forværres også.

Er du bekendt med forholdsreglerne?

Sikkerhedsforanstaltninger
Det bør ikke ordineres til depression monoterapi, inkl. ængstelig depression på grund af muligheden for selvmord. Paradoksale reaktioner observeres oftere hos børn og ældre patienter. Hvis paradoksale reaktioner opstår, bør bromazepam annulleres. Det anbefales at reducere dosis gradvist, fordi risikoen for tilbagetrækning syndrom er højere med abrupt udtagning af lægemidlet.

Når man tager bromazepam (selv i terapeutiske doser), kan den fysiske og mentale afhængighed udvikles. Risikoen for afhængighed øges ved brug af store doser og med en stigning i modtagelsens varighed samt hos patienter med historisk afhængighed af medicin og alkohol. Tilbagetrækningen af ​​bromazepam bør udføres gradvist ved at reducere dosis for at reducere risikoen for tilbagetrækning og rebound syndrom. Ved abrupt afbrydelse efter længerevarende eller høje doser forekommer tilbagetrækning (hovedpine og muskelsmerter, angst, angst, forvirring, tremor, krampe), i alvorlige tilfælde - depersonalisering, hallucinationer, epileptiske anfald (abrupt tilbagetrækning under epilepsi). Transient syndrom, hvor symptomer, der forårsagede administration af bromazepam, fornyes i mere udtalt form (rebound syndrom), kan også ledsages af ændringer i humør, søvnforstyrrelse, angst osv.

Benzodiazepiner kan forårsage anterograd amnesi, som udvikler sig ved brug af doser af lægemidlet tæt på den øvre grænse for det terapeutiske område (dokumenteret for doser af bromazepam 6 mg), når der anvendes højere doser, øges risikoen.

Ved langtidsbehandling er overvågning af leverenzymer nødvendig. Bør ikke bruges under arbejdet med køretøjer og personer, hvis erhverv kræver høj koncentration af opmærksomhed. Under behandling er brugen af ​​alkoholholdige drikkevarer uacceptabel.

Jeg vil ikke gentage, at selvbehandling af sådanne komplekse forhold kræver intervention fra en psykiater og en grundig undersøgelse af patienten, både med det formål at foretage en klar diagnose og med henblik på en passende behandling. Personer, der engagerer sig i selvmedicinering med antidepressiva som Prozac, vil snart komme ind i psykiske klinikker med alvorlige problemer, hvad med benzodiazepin, som forårsager både mental og fysisk afhængighed, og som kan forværre en unormal tilstand.
Udnævnelsen af ​​en neurologistiske ordning - standard med udnævnelsen af ​​et antipsykotisk og mildt chlordiazepoksida. Problemet er, at offeret blev diagnosticeret på tidspunktet for krisen i den underliggende sygdom og skrev "psykose". For at behandle sygdommens sekundære tegn er det naturligvis at lede patienten til ingen steder, og recepten mod antipsykotika og beroligende midler er kun acceptabel i behandlingen af ​​ægte psykotiske sygdomme, og i dette tilfælde blev der lagt vægt på psykose, og behandlingen gav ikke noget resultat. Hvad der er brug for, er ikke en neuropatolog, men en psykiater, som allerede kan skelne skizofreni fra neurose! Patienten, jeg gentager, bør henvises til en god psykiater for konsultation, fordi der er hundreder af mentale lidelser med lignende symptomer, og kun en erfaren psykiater, ikke en neurolog, kan differentiere nogen af ​​dem fra den anden.

Disse symptomer leveres af en slægtning:
- mild depression i de sidste 3-4 måneder;
- klager over generel svaghed og hurtig træthed (sidste måned);
- generel deprimeret stemning, angst;
- søvnproblemer;

- de giver en forudsætning for en foreløbig diagnose af en depressiv episode, som selvfølgelig ikke blev behandlet (det var så, at psykopatologens og psykiaterens intervention og udnævnelsen af ​​konventionelle beroligende midler kunne have forhindret udviklingen af ​​billedet af den beskrevne tilstand. Patienten fortsatte dog at leve i sin egen verden og endelig hvad der skulle have været tilfældet er omvendelsen af ​​sygdommen. Rispolept er en af ​​de stærke moderne antipsykotika, og Phenibut er en beroligende middel med nootropisk aktivitet, som ikke kun lugter, forårsager bivirkninger, men også stressbeskyttende og en række andre nyttige egenskaber, og derfor koster tilsvarende. Efter at de psykotiske symptomer er stoppet, har patienten alle de samme symptomer, der taler om en depressiv komponent af uanset psykisk sygdom. Og det er rigtigt, at udefra synes symptomerne på lavt selvværd, træthed, neurastheni, irritabilitet osv. Mærkeligt. Med andre ord går sygdommen simpelthen i forklædning, og hvis du ikke forstår det alvorligt, skal du ikke og en psykiateres behandling med en tidligere undersøgelse, diagnose, samtale med en psykoterapeut, så senere lindre beslaglæggelserne med hvad der er til stede, og efter krisens afslutning, fortsætter med at antage, at alt er normalt - dette kaldes uafhængigt bidrager til sygdommens fremskridt og bringer patienten de siger "til håndtaget" på et fint øjeblik, og så vil de ikke stå på ceremoni. Jeg forstår, at mange læger nu er uforsigtige og ukvalificerede, og patienterne selv foreskriver en behandling, men stadig den ene
Den, der søger, finder sin egen, og dette problem kan løses. Det tager mindst to uger at "afbryde" patienten fra hverdagen, finde årsagerne, ved hjælp af psykoterapi, foretage en klar diagnose og påbegynde en passende behandling på hospitalet med yderligere støttebehandling hjemme. Og entusiasmen for psykotropiske stoffer, især benzodiazepiner, slutter meget dårligt, og patienter, der "finder" et lægemiddel, der hjælper dem subjektivt, bliver sædvanligvis afhængige af det, og den underliggende sygdom er maskeret. Beslutningsprocessen for topstartere, men jeg forsikrer dig om, at disse kun er "blomster", og roden af ​​sygdommen er ikke kun elimineret, men ikke helbredt. Problemet er nu, er kun i skjult form og venter på en provokation til at vende. Du kan gøre noget - fjerne krisen med en anbefalet benzodiazepin, rispoleptom eller phenibut på afstand, men mit råd til dig er at finde en god PSYCHIATRA og i det mindste høre ham, for ikke at nævne alt andet. Din sag, selvfølgelig. Men fokus ikke på psykose, men fokus på de symptomer, du skrev i RANGE, som er den mest stabile, og angiver også patientens tidligere erfaringer inden du udvikler denne "psykose" - det er i tilfælde af at du søger, og ikke at skjule. I 20 år har jeg set nok, hvordan neuroleptika blev ordineret til patienter med bipolar lidelse kun i en kriseperiode, neurose blev behandlet med haloperidol injektioner, og alle, der havde en sindssygdom uden at undersøge årsagen, fik "skizofreni" og blev behandlet med teasercin og amitriptylin. Din virksomhed, men find en god specialist (selv i udlandet), hvis du virkelig vil hjælpe, og ikke forklare symptomerne. Og forestill dig også en situation, hvor den samme bromazepam vil vise verden i et lyserødt lys, og patienten vil blive afhængig, og så vil stoffet være umuligt at få. Derefter vil dørene til lægemiddelautomaten være vidt åbne, og en helt anden sygdom vil allerede blive behandlet.

Vi er kvinder, der overlevede psykose! Lad os dele oplevelsen! Kom ud sammen!

Catherine Keane, skriver i 8. januar 2011, 13:41
St. Petersborg

  • Side 1 af 2
  • ctrl →
  • 1
  • 2

Det er meget vigtigt at dele erfaringer og genkende hvad der skete og sker med dig.
I Moskva er der specielle rehabiliteringsprogrammer og psykoterapeutiske grupper til patienter med psykiatriske diagnoser, dette er faktisk et meget vigtigt arbejde.
Det er sandsynligt, at der i St. Petersborg også er mulighed for at modtage sådan assistance i fuld tid format.

Peter Y. Lizyaev
http://psy-therapist.ru

> Faktum er, at ikke alle har et materiale
> muligheden for at gå til sådanne grupper.

Jeg talte først og fremmest om sociale (frie) grupper. I St. Petersborg var der så vidt jeg ved, også noget lignende.


Peter Y. Lizyaev
http://psy-therapist.ru

Hej Som jeg forstår dig. Jeg havde også haft en psykose, et angreb havde fundet sted i september, nu har jeg været i behandling i fjerde måned. På jobbet vendte alle sig væk, nogen lo på mig osv. FOR HVAD. Alt sammen med alle kan hænge nede) Jeg var meget smuk før sygdommen, smart, kiggede 10-15 år yngre og nu))) Men jeg er en wrestler, vi vil kæmpe))) Skønhed, elsk, behagelige ting))) Alt vil komme, jeg havde også første gang på tabletterne, jeg var "amoeba" følte ikke noget, nu bliver det bedre. Du vil være okay, du skal behandles, kommunikere og støtte hinanden!

Forum site Pobedish.ru

Overvinde selvmord
og få livets glæde

  • Board index
  • Skift skriftstørrelse
  • Pobedish.ru
  • Ofte stillede spørgsmål
  • registrering
  • adgang

Årsager til psykose

Moderator: RomanKul

Årsager til psykose

Lia "19 nov 2009, 17:34

Re: Årsager til psykose

RomanKul »21 nov 2009, 03:09

Re: Årsager til psykose

Lia "21 nov 2009, 8:04 pm

Re: Årsager til psykose

RomanKul »04 dec 2009, 17:03

Eksogen psykose - forårsaget af faktorer uden for hjernecellerne (som reaktion på stress) og endogen - det er ofte arvelig, kan forekomme "ude af det blå" uden stressige årsager.
I dit tilfælde var der en slags fejl i arbejdet (stress), som du oplevede og mentalt reagerede med symptomer på psykose. Forstå, hvordan det virkelig var tilfældet i fravær, og i første omgang, svært.

Hvad angår "epigot", er det i sjældne tilfælde m. årsag til psykose, men oftere end ikke. Du kan gentage EEG-undersøgelsen på et andet sted.

Det vigtigste, du skal indse, er at: uden profylaktiske antipsykotika (Zyprexa blev ordineret til dig) er risikoen for en gentagelse af psykose flere gange større i de kommende måneder år. Så jeg anbefaler at sige "Gud Gud for alt", men smig ikke dig selv, at alt er godt nu, fordi 2-3 år er endnu ikke gået for at tale om et mærkbart fald i risikoen for en gentagelse af den psykotiske episode med tiden.

Re: Årsager til psykose

Liya "25 dec 2009, 17:37

Re: Årsager til psykose

RomanKul »25 dec 2009, 21:11

Faren for patienter med manisk depressiv psykose

Situationen er dette. En af mine venner har manisk depressiv psykose. Hun er 31 år gammel - men karakteren og opførelsen er som en 15-årig teenagepige. Og endnu yngre.
Hun er også kendt for hende på arbejdspladsen, og hun er også fotograf.

I den maniske fase rusher hun om byen som en galning, går gennem gaderne i en lys kjole - ved +2 temperatur på en eller anden måde overbeviser taxachauffører til at tage det gratis, taler hurtigt og forvirret. Hele tiden, så en slags skøre ideer, truer derefter med selvmord.
Hun har også nogle somatiske sygdomme - men af ​​en eller anden grund tager ambulancen ikke hende væk, og de tager ikke hende til hospitalet.

Hun har også en tidligere mand og en ældre mor, der fortalte mig om hendes diagnose. Sidste år - hun var allerede i et mentalsygehus - om sommeren. Men tilsyneladende genoplivede hun sig ikke - hun blev hurtigt frigivet fra hospitalet. Hun ønsker ikke at tage piller. Hun blev kun behandlet med injektioner, som hun lagde en psykiater.
Det var tilsyneladende ikke nok, for i år genoptog sygdommen.

Nu er fortegnelsen over denne historie som følger. For et par dage siden blev hun fanget i et af byens indkøbscentre, der gik rundt i butikken i en lys kjole. Forretningsmedarbejderne kaldte en ambulance, som tog hende til et almindeligt hospital, og derfra ringede ambulantlægerne den psykiatriske brigade. Brigaden tog hende til hospitalet på den sibiriske rute, og lidt senere ringede hendes mobiltelefon derfra til sin mor - og de sagde: "Tag hende, hun er sund, vi har ingen grund til at holde hende her." Om natten gik der ingen efter hende - for kvinden er ældre og med et sjovt hjerte, og den tidligere mand synes at have scoret alt og forladt ekb til sin hjemby et sted i regionen.

Yderligere stilhed. Spor er tabt.

Spørgsmålet er: hvilken slags læger er disse - hvem ønsker ikke at indlægge en tydelig syg person? Som smider objekter, råber og truer folk. Det truer med at slakte dem og truer med at slakte sig selv. Han spredte nogle piller omkring ham og drikker energidrikke. For mine øjne hældte jeg en hel pak kaffe i en halv liter vandmælk og drak det hele. Den tidligere mand, rolige og phlegmatiske mand bragte sig så voldsomt, at han obmatililede hende og venstre og kastede noget på hende.
Hun truede også, at hvis hendes slægtninge kaldte en psyko-brigade, ville hun smide sprøjter rundt i lejligheden og give dem til lægerne, ligesom psyko og narkomaner. Selvom hun er syg i hovedet, kan hun lade som om at være normal i kort tid.

Hvad skal man gøre med sådanne mennesker? Hvem skal ringe, hvis en person er dum? Ambulance eller politi?

[Meddelelse ændret af brugeren den 10/15/2016 5:19 PM]

Holdet skal sørge for sin sociale fare.

Dette kaldes EPATA.

----------------
Jeg forresten tåler helt frost. Jeg kan gå i butikken i shorts og T-shirt i januar. Ingen big deal. ))

Nå, hun kommer ikke til brigaden. Kunne lade lide at være normal.

på en eller anden måde overbeviser taxachauffører til at bære det gratis

Ligesom det. Forvaltes til at rulle ud på en taxa uden penge, eller "spinder" penge af dem, som han møder undervejs. Jeg har en fornemmelse af, at hun ejer noget som hypnose. Allerede begyndte han at føle, at der var noget galt med mig, som om han selv langsomt blev skør.

Post Scriptum. Nu fandt jeg ud af, at i dette hospital var hun stadig tilbage og blev der. Gud giver hende sundhed.

dvs. betingelse nok alle sammen, "krydret", men hvem ved det?

Det synes - er orienteret. Men gør alle mulige upassende handlinger.

Det vigtigste i et uopvarmet hus er ikke at falde i søvn. eller i en snowdrift.
hyppige tilfælde.

I Sosnovy Bor, hende, skat. Der er sådan et sted.

Så vidt jeg forstår, henviser TIR ikke til "stor psykiatri", det vil sige, almindelige psykiatere med deres piller kan kun gøre det værre. Men Sosnovy Bor er involveret i netop sådanne grænsevagter, selvom de bliver forsømt.

ps
På min egen rådgivning. I et af kurserne forklarede NLP, at TIR fremstår på tværs af fantasi og kritik. dvs. menneskelig nedsænkning i det visuelle, derefter i den audielle modalitet.

Alle dens symptomer, som du beskrev (tale, svingende hænder osv.) Lige herfra. Og der kan kun være en vej ud - nedsænke en person til handling, dvs. modality kinestetic. dvs. dumt hjælper hende til at fordybe sig i følelser og gøre det muligt for hende at tage hænderne med noget.

Dette er bare et lille tip. For resten - til fagfolk i Sosnovy Bor.

[Meddelelse ændret af brugeren den 10/18/2016 14:12]

Tak for info

Kun der fordi du skal gå frivilligt. Vil hun gå derhen? Efter udledning fra det "sædvanlige" mentalsygehus. Jeg ved det ikke.


Om NLP interessant. Jeg selv selv studerede det.

dvs. lad ham sy, strik eller skulptur fra ler? Igen kan du ikke tvinge det.

Der er et naturligt sanatorium. Alt er betalt, så atmosfæren svarer.

Knits, sculpts og er engageret i nogen reelle anliggender som udvikling af negativer, husarbejde og møder i byen. Tænd fantasien. Dette er den grundlæggende ide om at "grundlægge" en person i vores rent virtuelle tid.

Under alle omstændigheder vil profferne derfra forklare, hvordan hun skal opføre sig med hende.

Hvem skal kontakte der?
Jeg ved om Sosnovy Bor, et godt sted, jeg fandt ud af, da jeg skød en historie til nyheder, men det var for længe siden. For få år siden.

Hvem skal jeg kontakte? Kan koordinaterne i PM'en?

Hvis det er noget, hjælpe hende med at overbevise hende om at gå derhen? Men du er ked af hende. Han var en god person. Mens "taget er ikke blæst af." Uddannet, kender 2 fremmedsprog, spiller skak. Med intelligens er alt godt.
Men med psyken - noget helt uenighed.

I Sosnovy Bor, hende, skat. Der er sådan et sted.

Så vidt jeg forstår, henviser TIR ikke til "stor psykiatri", det vil sige, almindelige psykiatere med deres piller kan kun gøre det værre. Men Sosnovy Bor er involveret i netop sådanne grænsevagter, selvom de bliver forsømt.

1. Det er ikke klart, hvor diagnosen MDP kom fra. Det, der blev beskrevet i forfatterens historie om emnet, kunne have bestået for hebrefrenskizofreni og for banal psykopati. Har hun virkelig en diagnose af MDP (især da ICD nu ikke taler om TIR, men om BAR (bipolar affektiv lidelse))?
2. Hvis hun virkelig har en BAR, så bliver hun ikke hjulpet i Sosnovy Bor. BAR refererer til psykotiske lidelser, der har en endogen art af forekomsten (det vil sige udvikle sig efter interne "love", mekanismer), og neurotiske lidelser behandles i Sosnovy Bor.
3. Hvad angår NLP, så er det stort set et af de mest effektive marketingprodukter fra psykologi, der sælger godt. Den rigtige holdning fra mange eksperter til denne metode er meget cool.
4. Få ord om tvungen indlæggelse, som det sker. Hvis en person opfører sig i en mærkelig, absurd og endog farlig for andre og for sig selv, så kaldes et ambulancebesætningsmedlem til ham (forsenderen selv vil finde ud af, hvilken slags hold der er brug for i dette tilfælde). Derefter bliver en person flyttet til et psykiatrisk hospital, til den afdeling, der er tildelt hans bopælssted (for eksempel er indbyggerne i Oktyabrsky-distriktet observeret i PB nr. 6 om Kustovoi). Ved ankomsten til kontoret med den indkommende samtale afholdes. Hvis lægen ser at personen har brug for behandling, bliver han tilbudt at underskrive en aftale om frivillig behandling. En person kan nægte, og derefter inviteres repræsentanter for den lokale distriktsdomstol, hvem skal beslutte sig for spørgsmålet om ufrivillig indlæggelse. Dette er selvfølgelig mærkeligt, fordi de ikke er læger, men det er det også. Hvis dommerne bestemmer, at personen ikke udgør en fare for sig selv og dem omkring ham, så frigives han på alle fire sider. Og her kommer det mest afgørende øjeblik. Hvis en person er virkelig usund, så fortsætter han med at "kook" efter dette lille eventyr. Ofte bøjer slægtninge, bekendtskaber og andre mennesker deres hænder, de siger, de lader ham gå fra "madhouse", hvilket betyder, at der ikke kan gøres noget ved det. Og det er forgæves. Hvis en person igen begynder at opføre sig utilstrækkeligt, så er det i dette tilfælde nødvendigt at ringe til brigaden igen. Igen gentager alt det, kan personen fortsætte med at nægte indlæggelse og igen forårsage retten, men i dette tilfælde er dommerne allerede overbeviste om, at adfærden er klart uden for en enkelt sag, og sagen er normalt besluttet til fordel for ufrivillig indlæggelse.

Hertil Kommer, Om Depression