Neuroleptisk Forum - Psykiatrisk konsultation online, anmeldelser af stoffer

Søvnløshed har plaget mig i det sidste, jeg føler mig træt, men søvn kommer ikke, måske er der nogle folkemæssige retsmidler for denne sygdom eller gode lægemidler med et minimum af bivirkninger, og at der ikke er nogen afhængighed, og det virker virkelig.

En sund krop har brug for 8 timers søvn. Hvis du ikke forstyrres og ikke forstyrres af forskellige problemer, skal du tage fysiske øvelser. Den bedste tid til fysisk træning fra 18 til 19 timer og give det allerbedste. Dette er nyttigt, og kroppen vil have brug for søvn for at genoprette.

Hvis du bliver forstyrret af noget, skal du drikke en valerian tablet før sengetid.

Sovepiller Bristol-Myers Squibb Donormil - anmeldelse

Det bedste betyder fra kolonner. med en lille ulempe

Jeg har længe gået for at begynde at tage piller af denne art. Lidt væk fra emnet: søvnløshed, jeg har aldrig lidt, og en sådan gave (i form af søvnløshed) var som en skinne over mit hoved. Efter arbejdsdagen vil jeg virkelig have en god søvn, men mit sind og krop synes tilsyneladende ikke at dele noget og besluttede mig ikke for at lade mig sove.

Det begyndte harmløst: at gå i seng kl. 11-12, faldt jeg i over en time og sov mirakuløst i søvn. Derefter begyndte natten twisting-twisting at vare en halv til to timer. Til sidst sad jeg stille "ikke i et øje" til klokken fire om morgenen, gik i seng i to timer, og gik så på arbejde.

Først forstyrrede det mig ikke meget - om eftermiddagen følte jeg mig fint også om aftenen, men efter et stykke tid begyndte mit hoved at knække, alle mine led i det, jeg kunne sige, var døgnet rundt.

Med fremkomsten af ​​disse symptomer fandt jeg stadig tiden og gik til neurologen i pause til "workshoppen kollegaen". Jeg fik specielt værdifulde instruktioner fra ham, at jeg ikke kunne se tv om aftenen osv. Sørg for at ventilere rummet, sove i behagelige tøj, skift pude, godt og andre bagateller. I princippet gjorde jeg det til de vigtigste instruktioner, den eneste tilføjelse, efter råd fra lægen, forsøgte at spise flere skeer honning inden sengetid.

Fire dage senere, indså at effekten er nul, bad jeg om beroligende midler eller sovende piller. Den "vidunderlige" læge rådede mig til Phenibut og glemte sovende piller. De hævder at forårsage en skade, og der er ingen sådan sovende pille, der hjælper i mit tilfælde at falde i søvn.

Phenibut bragte. kun gagreflex i dets brug. Efter ham stoppede jeg helt og holdent.

Til sidst besluttede jeg fast - jeg vil drikke sovende piller. Jeg var ligeglad med hvor hårdt og godt jeg ville sove. Apoteket var kun Donormil. Han tog det.

Om aftenen så jeg på tv, drak te (som lægen råde mig til ikke at gøre), malet mine negle. En halv time før sengetid drak en pille. Umiddelbart kunne jeg godt lide, at pillerne er små og behagelige at sluge. Ja, og boblen er tilfreds, må du ikke rive noget, vride osv.

Jeg ventede lidt og indså, at jeg stadig ikke ønskede at sove. Jeg var ked af det, vred, jeg troede, at det også ikke fungerede, selv om der var en lille smule afslapning. Læg som sædvanligt at læse og. se og se Jeg bemærkede ikke selv, hvordan jeg faldt i søvn.

Den næste dag jeg tog bare Donormil og kom til følgende konklusion fra dette stof er ikke søvnig, men du bør kun gå under varmt tæppe og dækker hans øjne - næsten øjeblikkeligt falde i søvn, og sove trygt.

Så det var vigtigt for mig - der var tunge drømme (disse er, efter at have taget disse lægemidler, beroligende midler, og når anæstesi (da jeg arbejde på hospitalet - gentagne gange set og hørt give bagslag hårdt igen)). Men stadig fandt jeg en lille nuance: Om morgenen er utrolig tørstig og hvis dramatisk ud af sengen er lidt svimmel og lidt distraktion.

Jeg tog stoffet i omkring fem dage. I løbet af denne tid sov jeg, det virker, et par uger i forvejen, slap af søvnløshed (mere end en måned). Afhængighed af stoffet er ikke erhvervet, hvilket kun kan glæde sig over.

Efter det første administrationsforløb gik omkring 4 måneder, i løbet af denne tid oplevede jeg ikke særlige problemer med søvn, selv om jeg ikke vil lyve, for hele denne tid drak jeg ca. 5 piller.

Generelt vil jeg gerne tilføje, at hvis du har problemer med at sove, så er dette stof til dig)

Shiza.Net: Schizophrenia Forum - behandling ved kommunikation

Forum for patienter og ikke-patienter med F20-skizofreni, MDP (BAR), OCD og andre psykiatriske diagnoser. Selvhjælpsgrupper. Psykoterapi og social rehabilitering. Hvordan man bor efter et mentalsygehus

Narkotika mod stærk søvnløshed

Narkotika mod stærk søvnløshed

Lenochka Besked »01/26/2014, 10:53

Psykose er gået. Blev stærk søvnløshed.
Jeg prøvede:
1. Ludimoil - hjælper ikke
2. Mirtazapin - hjælper ikke
3. melatonin - hjælper ikke
4. Propazin - hjælper, men jeg sænker det hele dagen i den mindste dosis
5. Phenozepam hjælper, men hele dagen er det svært for ham at tænke, det passerer kun om aftenen. Ja, og lang tid kan det ikke.
6. Sibazon - som en elefantkorn.

Hvem andre tager piller til søvnløshed?

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Lenochka Besked »01/28/2014, 12:23

Chlorprothixen forsøgte lige. Jeg sover på den. Men den næste dag går jeg langsomt ned. I den minimale doseringsdosis.
P. S. Generelt er jeg meget hæmmet, men NL, selv fra små doser. Nå, jeg føler kun kun på solean eller sulpiride 100 mg, der støtter dosering.

Og jeg vil prøve sanwal, tak.

Tilføjet efter 2 timer 15 minutter 12 sekunder:
Læs beskrivelsen af ​​lægemidlet sanval. Det kan anvendes i højst 4 uger.
Og jeg har søvnløshed efter psykose. Og hun kan trække længere.

Tilby venligst de præparater, der kan bruges i lang tid.
Tak.

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Lenochka Besked »01/28/2014, 22:30

Hej, Glossy Kuzdra!
Lang tid med dig ikke skærer

I dag forsøger jeg at sove på lerivone, og så ser vi.
Jeg ville prøve alprozolam, men det var hurtigupili hele byen. Jeg prøver det her, på forummet, fra nogen = køb noget.
Og på chlorprothixen, ved minimale dosering, går jeg kraftigt ned, jeg kan f.eks. Ikke læse bogen.

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Lenochka Meddelelsen »30-01-2014, 15:45

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Meddelelsen Ranger "30-01-2014, 15:55

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Meddelelse Lenochka »30-01-2014, 17:09

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Meddelelsen fra Charlotte "30-01-2014, 21:10

Og hvor længe har de stoppet med at drikke NL? Jeg har også været i narkotikafri remission i mange år, selv om det i nogle tilfælde i første omgang var søvnløshed, efter afskaffelsen af ​​NL, men så forsvinder den gradvist. Med meget stærk søvnløshed hjalp jeg nogle gange til at drikke en megen dosis NL for natten (ca. en fjerdedel af den minimale dosis seroquel) - og en time senere blev jeg slået ned som en elefant.

Derudover, som jeg skrev til dig tidligere, er det nødvendigt at gå i seng til tiden - klokken 9-10 og ikke klokken 12. Ellers slår du ned i hele dagligdagen af ​​søvn og vågenhed. Selvom du ikke føler dig træt på 9-10, ligger du stadig og forsøger at sove - kroppen vil gradvist vænne sig til det. Det hjælper mig også med at reducere temperaturen i rummet og læse for natten noget historisk.

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Meddelelse Lenochka »30-01-2014, 21:38

Charlotte, jeg skiftede til en vedligeholdelsesdosis af Solean for en måned siden.
Jeg forsøgte at drikke minimale doser natligt NL. Men de sætter mig langsomt ned næste dag, selv ved den laveste dosis!

Hvis jeg går i seng kl 9-10, så står jeg op om 6 om morgenen.

Jeg rummer også rummet før sengetid.

Her på forummet skriver mange mennesker, at efter psykose var søvn forstyrret i et stykke tid.

Jeg forsøger at hente drømmebogen for nu, og når min akupunkturreflexolog går ud af ferien, går jeg til hende.

Re: Forberedelser mod stærk søvnløshed

Meddelelsen fra Charlotte "30-01-2014, 10:39

Hvis du slap af NL bare en måned siden, så er din søvnløshed helt normal. Jeg skrev mange gange før, at NL har et meget langt "tilbagetrækningssyndrom", nogle gange kan det være et par måneder. Faktum er, at alle NL blokdopaminreceptorer på neuroner, og derfor under modtagelse af NL tilpasser neuroner og vokser nye receptorer, såkaldte. "farmakologisk tolerance". Så når du pludselig holder op med at drikke NL, blokeres de blokerede receptorer plus nye dyrkede receptorer - så receptorerne bliver for meget, og dopaminstrømmen stiger abrupt, højere end normalt, hvilket forårsager tegn på øget dopamin - første søvnløshed, så påtrængende "interessant" tanker ", og så kan sagen nå mani og psykose, hvis søvnløshed og tvangstanker stiger. Men hvis du kan undertrykke tvangstanker og tvinge dig til at sove (mindst 8 timer om dagen), så vil neuroner gradvist fjerne ekstra receptorer, og hjernen vender tilbage til det normale. Læs mere her: http://www.schiza.net/viewtopic.php?p=164142#p164142

Kort sagt, mens du har tålmodighed, skal du tage et par måneder, forsøge at sove i 8 timer og stoppe obsessive "interessante tanker". Hvis du lykkes, så går gradvist "tilbagetrækningssyndrom" og søvnløshed forbi selv. Og hvis de vil øge, så uden for meget stolthed, begynder du at drikke NL om natten i lave doser, ellers vil det igen komme til mani og psykose.

Og prøv stadig at gå mindst 10-11, for nu bliver du "normal", og det er helt sikkert, at du gradvist begynder at sove igen samtidig med alle "normale" mennesker. Og hvis du vågner op klokken 6, så kom dig op og gør noget, og prøv næste gang igen at gå i seng kl 10-11. Jeg tror, ​​at din hjerne gradvis vil gå på en normal tidsplan, og du vil stoppe med at vågne op på 6.

Anmeldelse: Sovepiller Donormil - Piller til søvnløshed er ikke vanedannende.

Disse piller rådes til mig på apoteker. Og jeg gik til apoteket bare for en kur mod søvnløshed. Min bror havde problemer med at sove før, men så snart computeren dukkede op, standsede han slet ikke.

Hvis han sidder ved computeren om dagen, så er der intet, men hvis han er ved sengetid, så vil han hele natten kalde på sig selv og måle sit pres. Drik grøn te og derefter kaffe. Som følge heraf falder i søvn om morgenen. Og hele dagen, så brudt, med røde øjne.

Han vil ikke reagere på råd fra eksperter, for at finde årsagen til hans søvnløshed. At trække ham til hospitalet er ikke muligt, ligesom mange mænd.

Jeg besluttede at hjælpe ham selv med piller til søvnforstyrrelser. Donormil har en hypnotisk beroligende effekt, reducerer søvntidspunktet, øger varigheden og kvaliteten af ​​søvn, men ændrer ikke søvnfasen.

Jeg købte disse piller omkring et år siden, de er ikke færdige med ham endnu, han drikker kun Donormil, når han ikke kan klare søvn. Og med tillid kan vi sige, at de ikke er vanedannende.

Reagerer godt på dem, god søvn om morgenen ingen tegn, som fra andre hypnotika (røde øjne eller tør mund). Det eneste der er skrevet i instruktionerne for at tage 15 minutter før sengetid. Faktisk er det bedre en time før sengetid.

Selvom vi alle er forskellige, og narkotikas handlinger opfatter på forskellige måder. Det er bedre at læse vejledningen omhyggeligt. Donormil er velegnet til on-demand brug. Det er ikke nok i livssituationer, spænding, angst, frygt, stress. Om morgenen til arbejde og søvn går ikke. Donormil kan hjælpe her.

Anmeldelser af patienter på effektive stoffer til søvnløshed

Hårdt arbejde, stressfulde situationer, en forkert livsstil - alle disse faktorer fører til forstyrrelse af menneskelige biologiske rytmer. Som et resultat heraf kan en patologisk tilstand som søvnløshed udvikle sig. Hvordan man håndterer dette fænomen, og hvilke stoffer hjælper med at normalisere søvn, hurtige anmeldelser af narkotika til søvnløshed.

"God eftermiddag. Senest skrev en neurolog Imovan for kronisk søvnløshed. De tidligere forberedelser hjalp mig ikke, de var alle OTC: Novo-Passit, Sonmil, Pasiflora, Dormiplant.

Imaovan kan kun købes i stats apoteker ved recept, i almindelighed kan den ikke findes. Prisen er 275 rubler. Da jeg læste instruktionerne, blev jeg chokeret over bivirkningerne: amnesi, anafylaktiske reaktioner, hallucinationer, uhensigtsmæssig adfærd.

Men heldigvis intet negativt af ovenstående skete for mig. Lægemidlet ramte min kroniske søvnløshed på stedet, sov som en log. Nogle gange var der mareridt (forresten er dette angivet i sidelinierne), og jeg følte et lille tilbagetrækningssyndrom. "

"Problemet med at falde i søvn begyndte for længe siden. Jeg bebrejdede det på stress og nervøsitet. Men som det viste sig, viste søvnløshed på grund af skjoldbruskkirtlen hyperthyroidisme. Denne sygdom opstår, når skjoldbruskkirtlen udskiller for mange hormoner.

Melaxen hjælper mig med at normalisere søvn. Jeg tager kun 1 tablet en time før jeg går i seng og får en god søvn. Han normaliserer helt det biologiske ur, mens jeg vågner op for mig selv i 10-15 minutter før alarmklokken.

Jeg kan ikke lide, at stoffet er dyrt, for pakken (24 tabletter) skal du give næsten 600 rubler. Men jeg tror, ​​at kvalitetsmedicin ikke kan være billigt. Jeg er bange for at blive vant til det, så jeg tager pauser med at tage Melaxen. Jeg drikker 2 uger, så den samme pause. I pauserne falder jeg naturligvis værre, men ikke på samme måde som før du tager en sovende pille. "

"Da jeg indså, at det gik igennem en vanskelig periode med brug af populære opskrifter, ville det ikke fungere, besluttede jeg at bruge tykt artilleri. Jeg vendte mig til en psykoterapeut og fik en recept til Fenazepam.

Jeg kom oprindeligt til lægen med problemet med vedvarende søvnløshed på baggrund af en nervøs sammenbrud. Jeg kunne lyve hele natten med mine øjne åbne før alarmen, og så gik jeg som en zombie hele dagen. Og så videre i seks måneder.

Fra Fenazepama søvn er meget stærk, udslæt et hundrede procent. Selvom han bliver scolded, er han bremset af mental aktivitet, forårsager døsighed og kedelig følelser (det er vigtigt at observere doseringsregimen). Men hvis vi overvejer det specifikke problem med søvnforstyrrelser, fortjener stoffet et solidt fem! Jeg tager halv tabletter før sengetid. "

"Hej! At sove godt, jeg drikker piller Reslip. I betragtning af prisen på stoffet og dets effektivitet er det for mig det bedste middel til søvnløshed, som jeg vil afsætte min anmeldelse.

For det første er dette værktøj billigt, ca. 280 rubler per pakke på 30 tabletter. For det andet fungerer sovende pille hurtigt, søvn opstår inden for 40 minutter. For det tredje har lægemidlet en mild virkning og forårsager næsten ikke uønskede reaktioner. Hvorfor siger jeg "praktisk talt", fordi måske en smule døsighed og let sløvhed i de første dage, hvor man tager pengene. Efterfølgende, efter tilpasningen af ​​organismen til de beroligende bestanddele af tabletterne, opstår der ingen bivirkninger. "

"Søvnløse nætter er ikke længere et problem, når de er i Persen medicinskabinet, mærket" nat ". For mig personligt er den vigtigste fordel ved denne medicin, at den er af vegetabilsk oprindelse. Ingredienser: tørre ekstrakter af valerian, citronmelisse, pebermynte.

Dette er et ikke-receptpligtigt lægemiddel, der koster 235 rubler til 10 kapsler. Jeg bemærker, at ud over en god beroligende effekt eliminerer Persen natten hovedpine.

Du ved, jeg er en person, der lider af øget excitabilitet, og til aften, gør mit hoved næsten altid ondt. Men efter at jeg begyndte at tage denne medicin, standsede hovedpine. Jeg tager 2 kapsler, en time før sengetid. "

"Da overgangsalderen kom, begyndte jeg hurtigt at søge en god sovepille. Drømmen forsvandt fuldstændigt, og i sin plads en endeløs natalarm, et hjerteslag, en præsentation af noget forfærdeligt.

Gik til forummet for samme lunatik, i afsnittet om anmeldelser af effektive lægemidler til søvnløshed og valgt Orto-Taurine. Jeg havde lige brug for et ikke-aggressivt stof indeholdende vitaminer og ikke vanedannende. Taurin selv er en nyttig aminosyre. Forresten forbedrer dette værktøj ikke kun søvnkvaliteten, men aktiverer også hjerneaktivitet, styrker hukommelsen. "

"Goddag, venner. Kohl snakker om retsmidler til søvnløshed, så i dette tilfælde vil jeg sige, at kun Sibazon hjælper mig. Dette er et lægemiddel fra gruppen af ​​beroligende midler, som er ordineret til mennesker med angstlidelser i søvn og følelsesmæssig overbelastning.

I lang tid har ingen valeriske kvinder, peonies og motherwort hjulpet mig, og jeg tilbragte mere end et år på udkig efter en passende sovepille. Forsøgte og syntetiske stoffer (Phenibut, Melaxen), men de passer mig ikke på grund af allergiske bivirkninger. Hun tog homøopatiske midler (Passidorm), men den minimale effekt skal ventes i meget lang tid, og generelt er homøopati ineffektivt.

Hvorfor valgte jeg netop Sibazon tranquilizer? Han håndterer effektivt angst, panikanfald, neurose og andre lidelser i nervesystemet, som igen fører til søvnløse nætter. Desuden er jeg som allergisk person meget følsom over for medicin, men min krop svarede ikke på Sibazon med allergier, på trods af at lægemidlets sammensætning er langt fra naturlig. "

"Under en alvorlig sygdom kunne jeg ikke sove for smerte. Lægen rådede til at købe sovepiller Donormil. Ingen opskrift kræves. Senere faldt sygdommen tilbage, men drømmen blev ikke genoprettet.

Narkotika virker meget hurtigt på bare 15 minutter. Jeg accepterer det ikke løbende, som du kan "blive tilsluttet". Jeg drikker piller flere gange om ugen, når det er meget svært at falde i søvn. Jeg falder hurtigt i en dyb søvn, bare hvad du har brug for!

Fra det negative: Hvis Donormil er fuld om natten om natten eller allerede om natten, så sikres inhiberingen i første halvdel af den næste dag. Bag hjulet er umuligt, koncentrationen af ​​opmærksomhed er dårlig. Derfor er det bedre at tage det senest kl. 22.00. Og dog kan der være forstoppelse, især ved hyppig brug. Jeg køber til 370 rubler, krukker sidste måned for 3,5, når de bruges 2-3 gange om ugen. "

"Hilsner! I lang tid sidder jeg på Neurostabil. Et fremragende middel til søvnløshed, tro mig, jeg prøvede en masse ting. Dette er et helt naturligt produkt uden et enkelt kemikalie. Indeholder vigtige vitaminer: A, C, E, B, D, magnesium og andre nyttige ingredienser. Takket være dette værktøj formåede jeg at "komme ud" fra seriøse beroligende midler, hvorfra du sover i en død søvn, og så går du hele dagen som om død.

Forresten, et par ord om sammensætningenes beroligende ingredienser: peony, motherwort, ivan-tea, oregano, humle. Jeg tager 4 tabletter om dagen, men ifølge instruktionerne kan du op til 3 tabletter. Men i mit tilfælde er det den fjerde pille, der ikke er overflødig. Bless dig! "

"Døtre foreskrev Dormiplant, hun er 8 år gammel. Hun har øget irritabilitet og søvnforstyrrelse. Jeg var ikke doven og begyndte at kigge efter anmeldelser om lægemidlet til søvnløshed. De var forskellige, men intet skarpt negativt blev fundet.

Behandlingsforløbet blev designet i 6 uger, 2 tabletter i en halv time før sengetid. Produktets naturlige vegetabilske sammensætning omfatter: valerianrotekstrakt, citronmelisseblade, ricinusolie og andre ingredienser.

Ærligvis var effekten ikke synlig med det samme, men kun ved 3 ugers optagelse. Datteren blev roligere, mere fokuseret. Søvn blev virkelig bedre, men kun i slutningen af ​​kurset. Vi planlægger at gentage receptionen efter en pause. "

"I vores familie lider min mand af søvnløshed. Han tog en beroligende medicin russisk produktion Sonilyuks. Dette middel har en antidepressiv virkning, normaliserer mental tilstand og forbedrer søvn. Desuden har stoffet en god naturlig sammensætning: 32 ekstrakter af helbredende urter og andre naturlige beroligende stoffer.

Min mand var meget nervøs for at arbejde øjeblikke og Sonilyuks hjalp ud på den vanskelige tid. Sonilyuks tillod selv små børn i alderen 2 år.

Aktivitetsspektret for lægemidlet er meget stort! Det har en gavnlig effekt på vaskulærsystemet, normaliserer hjerterytmen, eliminerer hovedpine.

Manden drak den medicinske opløsning i 10 dage, tog derefter en pause i 5 dage og drak den igen. Søvn vender tilbage til normal; Værktøjet er fremragende, prisen på 1100 rubler per krukke. "

"Lægen foreskrev Atarax for søvnløshed, der forekom på baggrund af panikanfald. Neurologer respekterer denne medicin højt og ordinerer det til patienter ganske ofte. Jeg vil med det samme sige, at det er en stærk beroligende middel, der behandler ikke kun søvnløshed, men også psykiske lidelser. Bare mit tilfælde.

Sagt Atarax i den mindste dosis, 1 tablet om dagen, fra siderne viste små auditive hallucinationer. Jeg begyndte at sove fuld 8 timer, hvilket ikke er sket i flere år. "

Glem ikke, at søvnløshed er det samme patologiske fænomen som for eksempel depression eller neurose. Alle tre stater er ofte indbyrdes forbundne og kræver en kvalificeret tilgang til behandling. Der er mange medicin til behandling af søvnløshed, men kun den behandlende læge vil være i stand til at vælge den der passer dig personligt.

Anmeldelse: Sovepiller Donormil - Piller til søvnløshed er ikke vanedannende.

Disse piller rådes til mig på apoteker. Og jeg gik til apoteket bare for en kur mod søvnløshed. Min bror havde problemer med at sove før, men så snart computeren dukkede op, standsede han slet ikke.

Hvis han sidder ved computeren om dagen, så er der intet, men hvis han er ved sengetid, så vil han hele natten kalde på sig selv og måle sit pres. Drik grøn te og derefter kaffe. Som følge heraf falder i søvn om morgenen. Og hele dagen, så brudt, med røde øjne.

Han vil ikke reagere på råd fra eksperter, for at finde årsagen til hans søvnløshed. At trække ham til hospitalet er ikke muligt, ligesom mange mænd.

Jeg besluttede at hjælpe ham selv med piller til søvnforstyrrelser. Donormil har en hypnotisk beroligende effekt, reducerer søvntidspunktet, øger varigheden og kvaliteten af ​​søvn, men ændrer ikke søvnfasen.

Jeg købte disse piller omkring et år siden, de er ikke færdige med ham endnu, han drikker kun Donormil, når han ikke kan klare søvn. Og med tillid kan vi sige, at de ikke er vanedannende.

Reagerer godt på dem, god søvn om morgenen ingen tegn, som fra andre hypnotika (røde øjne eller tør mund). Det eneste der er skrevet i instruktionerne for at tage 15 minutter før sengetid. Faktisk er det bedre en time før sengetid.

Selvom vi alle er forskellige, og narkotikas handlinger opfatter på forskellige måder. Det er bedre at læse vejledningen omhyggeligt. Donormil er velegnet til on-demand brug. Det er ikke nok i livssituationer, spænding, angst, frygt, stress. Om morgenen til arbejde og søvn går ikke. Donormil kan hjælpe her.

Tema: Tortureret søvnløshed

Tortureret søvnløshed.
Læger ordinerer nosepam (fenozepam, clonozepam, Relanium) - hjælper ikke. Andre ordinerer azaleptin (1/4 af 25 mg). Nogle gange kan jeg falde i søvn med azaleptin, men det virker dårligt på mig - jeg sover på farten hele dagen efter. Af disse og andre bivirkninger er akinet (cyclodol) ordineret.

Sov hårdt. Øjne holder sammen og hovedet virker. Tankestrømmen tillader ikke at falde i søvn. Cyclodol i sig selv (uden azaleptin) giver dig mulighed for at slappe af lidt og falde i søvn, selv om det ser ud til at han ikke er en sovende pille. Er det muligt at slippe af med søvnløshed?

Jeg blev også ordineret Donormil (dette er bestemt et lægemiddel til søvnløshed), han hjalp mig absolut ikke i søvn, så jeg besluttede mig ikke for at tage det.

Hvis jeg korrekt forstod, hvad du skrev, må jeg helt nægte at tage "nozepamov" (i en uge eller en måned), fordi de forstyrrer Donormils handling. (Forenklet). Men jeg skal tage beroligende midler. Det er svært at afvise benzodiazepiner. De har simpelthen ikke noget at erstatte, men på en eller anden måde har du brug for at berolige dine nerver.

Og det er på en eller anden måde mærkeligt: ​​det første, læger insisterer på søvnløshed er jo en slags nozepam, og du siger, at den ikke tilhører gruppen af ​​sovepiller. Hvad betragtes i øjeblikket som "MODERNE" sovepiller, og hvorfor er det ikke læger, der foreskriver dem?

Fortæl mig venligst, et middel til søvnløshed.

Piger hjælper med rådgivning. Jeg har en mommy (67 år gammel), hun sover meget dårligt. Måske har nogen forsøgt eller hørt et godt middel eller medicin til søvnløshed. Og det er en skam at se på hende. Tak på forhånd til alle, der reagerer.

Donormil, dette er hvis en nødsituation, som i morgen, blod fra næsen skal være søvnig og ikke i ét øje. Ikke for nyttigt.
Softer - melaxen, en syntetisk analog af melatonin. I sig selv er det kun et ønske om at sove, men ikke skåret ned. Når overexcited ikke hjælper, er det nødvendigt at kombinere med noget beroligende, det er bedst at købe krydderurter til at købe, i f.eks. Poser.
Melaxen anbefales ifølge vejledningen til at udjævne sovecyklusser, især ved ændring af tidszoner mv. Habituation forårsager ikke. Det virker efter 40 minutter, det er muligt resterende døsighed om morgenen, så det er bedre at sluge på forhånd, selv før sengetid.

Generelt anbefales det i sådanne tilfælde at bruge den såkaldte. buildup - om morgenen spiser nogle af adaptogenerne (citrongræs, Leuzea, Rhodiola, Eleutrococ osv.) om aftenen - traditionel valerian, motherwort, peony (du kan nyoprette - et komplekst stof på urter). For elskere af varmt, om morgenen tager Fenotropil, en pakke er nok i 10 dage, og efter at have kommet ind i rytmen, stopper vi med at drikke det, virkningen varer en måned eller to. Bivirkninger - mulig vægttab, levende drømme. Melaxen, forresten, maler også drømme.

Umiddelbart til en god læge.

Min mor to år før hendes død begyndte at lide af kronisk søvnløshed. Nederste linje: slagtilfælde-død. Tiden mellem slag og død er fire dage. Mors alder ved døden er 63 år gammel.
Min mor gik ikke til lægerne, hørte ikke på mig. Midler til søvnløshed valgte sig med hjælp fra kompetente venner (læs: rådgivere). Min mor gik ikke til lægerne, fordi de ville anbefale medicin, som de lægger på leveren. Som følge heraf er min mor i en grav med en sund lever og nyrer og to højere uddannelser. Smukt, velplejet og uden overvægt. Et halvt år som. Jeg savner dig så meget. meget meget. Jeg har ikke grædt i lang tid, men jeg savner hende og savner hende.

Efter begravelsen fik min far søvnløshed, han havde en pre-stroke tilstand, men han lyttede til mig og tager godt og kun hans ordinerede medicin af en fremragende læge. Og jeg stiller ikke spørgsmål om, hvor meget lægernes høring og den opmærksomme holdning fra lægerne til hans problem kostede mig. Og han var sammen med sin mor på samme tid og kritiserede narkotika og læger og brugte penge på det.

Penge er intet. Jeg var ikke afhængig af mine forældre fra studerende. Mamma døde og forlod et engangsbeløb i arv og ejendom, men jeg har ikke rørt min finger med disse penge endnu, og jeg tror, ​​at det ville være bedre, hvis det var uden penge, men levende.

Sundhed til din mor og lang levetid. Se efter en god læge for hende at bestemme årsagen til søvnløshed og foreskrive den korrekte behandling.

Søvnløshed (7 år) Beretningen om roen

I 7 år har jeg lider af søvnløshed. Han stillede spørgsmål i forskellige fora, gennemgik psykoterapi og mange, mange andre ting - søvnløshed er stadig hos mig.

Under behandlingen ud over alle uskadelige akupunkturer og teknikker blev afslapning af mig selv (recept fra en psykoterapeut) brugt på forskellige tidspunkter: zopiclon, trazadon, mirtazapin, agomelatin, phenazepam, grandaxin, quetiapin.

Jeg havde nogle stoffer, nogle gjorde jeg ikke. I rækkefølge:

Zopiclon. Hjalp meget godt, men efter 4 uger blev aflyst, fordi længere det kan ikke bruges.
Mirtazapin er blevet brugt i et og et halvt år. Han handlede godt, gav en drøm (men ikke altid), men på et tidspunkt stoppede han simpelthen med at arbejde. Dobling af doseringen hjalp ikke.

Så var der agomelatin. Han forværrede stærkt min betingelse for fuld manglende evne til at falde i søvn (han lå hele natten med åbne øjne).

Trazodone. Jeg kan ikke evaluere dens virkning, fordi han forårsagede alvorlig motorisk angst (akathisi / dyskinesi), som blev udtrykt i bruxisme og nervebevægelser med sin venstre fod (som i agitation).

Quetiapin var i en ekstrem lille dosis (i begyndelsen 12,5 mg), men returnerede næsten til mig bruxisme og fodbevægelser er meget stærke, selvom intervallet mellem det og trazadon var omkring to år, og på den tid var disse bevægelser med tænder og fod stærkt faldet. Derfor blev stoffet straks annulleret.

Psykoterapeut diagnosticerede angstlidelse uden tegn på depression. Testene er som regel moderat depression.

Søvnstrukturen: Søvn er helt fraværende, hvis tingene er planlagt i første halvdel af dagen. Generelt er der problemer med at falde i søvn, holde søvn og tidlig opvågnen. Tidligere var der kun problemer med første og anden, men i det sidste år begyndte tidlig opvågnen at plage. I det sidste år (umiddelbart efter annullering af mirtazapin) begyndte jeg at mærke tilstedeværelsen af ​​depression. Nogle gange (2-3 gange om ugen) søvn varer 2-3-4 timer. Sjældent - 2-3 dage i træk. Ofte en dag med en så kort søvn og så igen uden søvn. Forringelsen opstod, da jeg kom sammen med min kæreste og begyndte at opleve forskellige belastninger i forholdet. Og forholdet i sig selv er følelsesmæssigt svært for mig - jeg er stærk indadvendt.

På et lignende forum faldt en af ​​lægerne sætningen om type II BAR, da jeg nævnte, at når jeg går i seng, er der mange tanker i min hjerne. Nogle gange, efter to søvnløse nætter gør de hovedet helt tungere - det er svært at slappe af. Det er, jeg føler mig meget stærk udmattelse, jeg har slet ingen styrke, men hjernen kan ikke slappe af. Før dette tog lægerne kun en angstlidelse op.

Efter at have læst alt og alt om BAR Type II blev jeg meget ubehageligt overrasket over den enorme mængde bivirkninger af stofferne, så jeg forstår ikke, hvordan jeg kan bruge dem.

Jeg begyndte at søge tegn på hypomani, men jeg kunne ikke finde noget overbevisende for mig selv, selv om der er nogle sammenfald. Jeg vil forsøge at tale om, hvad der ligner tegn:

1. Jeg arbejder hjemmefra. Jeg har mange projekter påbegyndt af arbejdstagere, ikke bragt til ophør. Et par gange om året er der perioder, hvor arbejdsmødet er godt, og jeg kan arbejde flere dage om ugen om måneden i et godt tempo, og så kan jeg ikke arbejde i en uge eller to. Med et godt tempo betyder jeg højst 3-4-5 timer om dagen. Nu for mig er dette grænsen på grund af svær træthed fra søvnløshed.

2. I de sidste tre år har jeg haft tre hobbyer, men efter et stykke tid forsvandt alles interesse. Ved den første forsvandt han i et halvt år, ved det andet - om et halvt år også af den tredje.

3. Nogle gange har jeg bemærket mig selv talende, men det var på sjældne dage, da jeg gik ud om aftenen med venner og efter et par ølkopper. Reflekseret til dette som normen, fordi I et fremmed land bruger jeg for det meste tid alene hjemme, så selskabet ønskede at tale meget (især sjovt).

4. Efter en søvnløs nat er der selvfølgelig irritation, især internt. Ekstern aggression - nr. Jeg kan kun snørre. Men jeg er hurtigmodig. Det er sandt, dette er min karaktertræk og normalt 99% af mit humør, jeg oplever i mig selv.

Samlet set er jeg mere tilbøjelig til at blive deprimeret lige nu. Hvis vi antager at jeg har en blandet tilstand, så er det muligt at forstå, hvorfor jeg ikke sover og har et "tungt" hoved, men det er ikke klart, hvorfor jeg ikke har tegn på hypomani? Jeg har ingen styrke, ingen fysisk aktivitet. Jeg smed et motionscenter, sprogundervisning, dansekurser. Søvnestatus - slet ikke. Aldrig. Der er ingen præstation. Jeg drikker ikke, røg ikke, brug ikke stoffer, brug ikke koffein. Ingen unødvendig udgifter, "eventyr", upassende opførsel. Der var angst, men efter behandling med mirtazapin er det nu en sjældenhed. I de sidste par år, plaget af frygten for døden.

Jeg er forgæves bekymret over, at dette er en type II BAR, eller har du spørgsmål, svarende på, hvem kan jeg kaste lys over min tilstand? Måske er det stadig sådan en lang depression efter hypomani fra mirtazapin i et og et halvt år? Et halvt år er gået siden afbrydelsen af ​​mirtazapin, men det ophørte med at virke 2-2,5 år siden.

Jeg læser forumemner om hypomani mv, men hvad jeg har beskrevet under hypomani, har jeg aldrig haft.

Ja, formentlig, forekom depressionen sandsynligvis på baggrund af nyheder om min anden fysiske sygdom, uafhængig af psyken, og mislykkede forsøg på behandling, derfor finder jeg årsagerne til depressionsmål.

Jeg har to spørgsmål: er det muligt i mit tilfælde at tale om type II BAR? Hvilke medicin kan jeg bruge, da jeg har bruxisme og benbevegelser (begge er kontrollerede), men plager mig i løbet af dagen, når jeg arbejder på computeren?

Hertil Kommer, Om Depression